Kategorier
Uncategorized

Ommålning av trapphuset

Om du har ett ärende till oss den närmaste tiden kommer du att märka att det är mycket aktivitet i vårt trapphus. Det pågår nämligen en trapphusrenovering med ommålning, för att återställa trapphusets ursprungliga skick.

De flesta äldre hus i Stockholms innerstad har genomgått ett flertal renoveringar genom åren. Det är få lägenheter som har kvar den ursprungliga dekoren eller inredningen, och detsamma gäller även trapphusen. Det är förvisso mindre vanligt att man byter ut ledstänger och liknande hur som helst, men den ursprungliga dekoren är ofta övermålad sedan länge. 

Att återställa trapphuset till sin fornstora glans är uppskattat på många sätt, både av de som bor här och av oss, som hyr kontoret. Även om det är lite besvärligt nu, och luktar färg hela vägen in på vårt kontor, kommer resultatet att bli mycket bra när det är klart. Du som besöker oss kommer också att få ett bättre intryck av fastigheten, och i förlängningen av oss, tack vare det nyrenoverade trapphuset. 

Det är inte vi som tagit beslutet om vem som ska utföra arbetet, det har bostadsrättsföreningen som äger huset gjort. De har valt Arxigo, ett företag som har lång erfarenhet av att renovera och måla om trapphus. Vill du veta mer om deras tjänster, klicka här.