Kategorier
Uncategorized

Behöver er BRF nya fönster?

Sitter du med i en styrelse för en BRF som behöver renovera er fastighet och byta fönster i er BRF? Det är ett jättestort arbete att byta fönster, särskilt med tanke på att det kanske finns många bostäder vars fönster ska bytas ut. Ett sådant projekt kan verkligen ta musten av vem som helst. Det är sällan som man är proffs styrelsemedlem bara för att man sitter i en styrelse för en BRF.

Hur kan man gå till väga?

Det bästa är ju om man kommer i kontakt med en hantverkarfirma som kan ta på sig ansvaret för att utföra hela bytet av fönster för alla bostäder i de fastigheter som man äger. Det finns ju sådana totalentreprenörer som tar på sig ansvaret för antingen ett helt nytt bygge eller för en renovering. Det bästa är att googla ”fönster bostadsrättsförening stockholm” så kan ju Google då föreslå en lista på totalentreprenörer som kan tänka sig att byta fönster för en bostadsrättsförening i Stockholm. Och är det inte i Stockholm som er bostadsrättsförening finns, så är det bättre att ersätta ”Stockholm” med den ort där ni har er BRF.

Ta kontakt och be om offert

Sedan är det bäst att ta kontakt och be om en offert, och gärna fråga några olika totalentreprenörer som gör hela bytet av fönster för hela er bostadsrättsförening. Ett plus är ju om de har kontakt eller samarbete med en leverantör av fönster, eller tvärtom. Man kan även söka efter leverantörer av fönster som också tar på sig ett stort ansvar att också byta fönster. I så fall kan man starta från den ”andra änden”, nämligen att välja vilka fönster man vill byta till och sedan be dem att komma och montera fönster åt en. Lycka till nu med fönsterbytet i Stockholm, eller en annan ort!